Sivut

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Ensimmäiset mätsärit käytiin marraskuun alussa.
Lastauksen kanssa oli aamulla hieman ongelmaa, Jönde päätti että minä en mihinkään lähde. Kun viimein saatiin molemmat pojat koppiin, oltiin aikataulusta jo yli tunti jäljessä. 







Oman osansa hommaan teki toki sekin, että omistajilla stressitaso lähenteli 100% johon kiire teki vielä oman osansa. Pääpaikalle kun saavuttiin ja ehdittiin ilmoittautumaan, tuli tieto että meidän luokkamme on heti seuraavana. 
Joten ei muuta kuin pojat pois kopista, nopeasti talliin etsimään päiväkarsinapaikat, hevoset sisään, suojat ja loimet pois, suitset päähän ja kehää kohti.


Pojat käyttäytyivät oikein mallikkaasti näin ensikertalaisiksi, eivät tarjonneet etujalkaa saati että etuosa olisi keventynyt liikaa. Kaikki jalat pysyivät maassa koko ajan :) Pieni shettis-ori pisti Jönden pään ainakin niin pyörälle että omistajan olemassaolo unohtui kokonaan.... Se pieni ja kiljuva karvaturri oli niiiiiiin mielenkiintoinen eikä jätkä voinut käsittää miksi se emäntä siellä ohjissa roikkuu eikä päästä tekemään lähempää tuttavuutta. 
Hieman siellä kehässä jännitti yksin juosta, ne valkoiset tötterötkin olivat ihan liikkumatta ja muka rohkeasti pitäisi vain ohitse mennä. Kerran pysähdyttiin katsomaan ja todettiin että eihän niistä vaaraa ole ja matka jatkui. 
Ihan totaalisena yllätyksenä ja bonuksena stressaavalle reissulle Jönssi esiintyi edukseen ja voitti oman luokkansa! Kaikista arvostelukohdista arvosanaksi oli tullut erinomainen, joten omistaja voi olla varsastaan ylpeä. :) 

Ensi viikolla olisi sitten se maneesireissu, saapa nähdä miten meidän käy! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti