Sivut

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Harjoittelua

Parin viikon päästä olisi tiedossa Mintti Rautioahon valmennus.
http://www.mintti.fi/
Päätin etten osallistu Jönssillä vaan Mintti saa ratsuttaa. Ollaan menty muutenkin vain n. 20 min kerrallaan kentällä, askellajit läpi ja pois ettei vaan kyllästy joten parempi näin päin.

Tänään kuitenkin kävin ratsastamassa ja kentällä oli ensimmäistä kertaa myös muita ja hieman jännitin että miten ruuna reagoi. Ihan turhaan, ei välittänyt ohitse sujahtavista ratsukoista mitään. :) Käytiin taas n. vartin verran vain pyörimässä, käynti ravi ja laukka molempiin suuntiin jonka jälkeen pois. Ajattelin pitää hieman pidemmän tauon nyt ratsastuksessa ja käydä kerran ennen Mintin tuloa. Jönssi on ollut nyt ehkä aavistuksen verran laiskana joten tauko tekee varmasti hyvää. Uusi kiva tarhakaveri taitaa hieman verottaa voimavaroja, ei jaksa painien jälkeen enää kentällä liikkua ;)

Maastoilun aloittamista olen suunnitellut myös. Taidan kuitenkin vielä ratsastella kentällä ja useilla hevosilla että saan kroppani taas raskauden ja synnytyksen jälkeen kuntoon ennen kuin lähden maastoilemaan. Vaikka Jönssi tosi fiksu nuori onkin, maastossa tulee varmasti sivuloikkia laukkapyrähdyksineen enkä ihan vielä ole siinä kunnossa että siellä selässä pysyisin.

Mintin jälkeen taidan ottaa puomit kuvioihin mukaan ja jos ne sujuvat ok (on mennyt ratsutuksessa puomeja oikein hyvin) voidaan siirtyä kavaletteihin ja siitä pieniin ristikoihin. Irtohypytys myös suunnitelmissa, saa nähdä miten aika riittää kaikkeen.

Noh, suunnitelmia ja toiveita kannattaa aina olla! :)



Vanhojen muistelua, alla kuvia syksyltä 2011. On se vain joskus ollut pieni :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti