Sivut

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Ihanaa valkoista lunta

Tänne on nyt tullut talvi, ainakin sellainen pienoinen. :) Maa on valkea, lämpötila tosin seikkailee siinä +1-(-1) välillä. Kunhan ei vaan tulisi enää vettä!
Eilen kävin pitkästä aikaa katsomassa mitä varsalle kuuluu ja voi mahoton, poikahan on kasvanut! Ihan hevoselta näytti jo, massaakin kertynyt oikein kivasti luiden ympärille. Mitata en viitsinyt, juoksutin irti hetken ja liikkeetkin alkavat näyttää taas samalta kuin pienenä. Pahimmassa kasvuvaiheessa liikkeet nimittäin "katosivat", oli takapää ja etupää niin eri paria että juoksu näytti lähinnä poron karkureissulta. :)

Rokotus on seuraavana edessä. Jönde on rokotettu Latviassa heinäkuussa (Tetanus+influenssa) mutta yllätyksenä tuli, ettei siellä rokotetakaan 5-6kk iässä ensimmäistä kertaa kuten täällä. Joten meillä ei olekaan nyt kuin yksi tetanus alla... Joten pitää tilata tetanus + kuukauden päästä uusinta.

Kaviot ovat pysyneet hyvänä näistä rapakeleistä huolimatta, hieman pelotti että pehmenevät ja lohkeilevat mutta onneksi pelko oli turha. Rivikin on lähtenyt ilman kummempaa hoitoa, heti pienten pakkasten tultua.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti